Εκτός από τους μικρούς μας φίλους που αναζητούν ατελείωτα παιχνίδια στο “Aqua Creta Limnoupolis”, οι γονείς έχουν τη δική τους ευκαιρία να απολαύσουν αμέτρητες ώρες χαλάρωσης στον ήλιο.

Στην τεράστια κεντρική πισίνα των 1.500τμ αισθάνεστε ότι κολυμπάτε στη θάλασσα. Στο ειδικά σχεδιασμένο και αυτόνομο τμήμα της κεντρικής πισίνας, μπορείτε να βουτήξετε από την ειδική πλατφόρμα καταδύσεων σε βάθος 3,80 μέτρων!

ΕΙΔΙΚΕΣ

Η γύρω περιοχή της κεντρικής πισίνας είναι εξοπλισμένη με άνετες ξαπλώστρες και δροσερές ομπρέλες για τους επισκέπτες μας, ώστε να χαλαρώσουν κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Κρήτης χωρίς επιπλέον χρέωση. Το μπαρ που λειτουργεί στον ίδιο χώρο θα εξασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε τις αγαπημένες σας προτιμήσεις και τα δροσερά ποτά.
Για εσάς που αναζητάτε το απόλυτο πάρκο διασκέδασης, το ποταμάκι θα σας αποζημιώσει σε μια μοναδική πράσινη ατμόσφαιρα από φυσικές πέτρες, σπηλιές και καταρράκτες.

Το υπέροχο και άνετο πάρκο της Κρήτης προσφέρει αρμονία και ενέργεια σε κάθε μπαμπά ή μαμά που το χρειάζεται. Το σταθερό και δωρεάν wi-fi δίκτυο του “Aqua Creta Limnoupolis” σίγουρα θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο την ψυχαγωγική εμπειρία κάθε επισκέπτη.