Το Aqua Creta Limnoupolis, με τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία του, είναι διαρκώς αφοσιωμένο σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των υδάτων, υγιεινής και υπηρεσιών για κάθε επισκέπτη.

Για το λόγο αυτό λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανικού και εργαστηριακού ελέγχου νερού, με πιστοποιήσεις ασφαλείας και υπηρεσίες που εφαρμόζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και EN: 1069-1: 2010 / AC: 2012 για τις νεροτσουλήθρες. Κάθε παιχνίδι του πάρκου “Aqua Creta Limnoupolis” πιστοποιείται με τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι ναυαγοσώστες που θα συναντήσετε σε κάθε σημείο στο πάρκο αποτελούν μια διαρκή εγγύηση για την απόλυτη ασφάλεια των μικρών και μεγαλύτερων φίλων μας, δίνοντάς τους, πολύτιμες στιγμές φροντίδας. Το Κέντρο πρώτων βοηθειών του “Aqua Creta Limnoupolis” είναι πάντα διαθέσιμο σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η συνεχής εποπτεία των γονέων, πάντα σε συνδυασμό με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού μας, είναι απαραίτητη για την παροχή της υψηλότερης δυνατής ασφάλειας για τα παιδιά.