Εκδηλώσεις

 Η Λιμνούπολη έχει κερδίσει τις καρδιές του κόσμου όχι μόνο για την αξέχαστη διασκέδαση που προσφέρουν τα συναρπαστικά παιχνίδια με το νερό. Μέσα στις εγκαταστάσεις μας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οργανώνονται εδώ και χρόνια, με μεγάλη επιτυχία, κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις: γάμοι, βαπτίσεις, επέτειοι, πάρτι γενεθλίων και πολλά ακόμη events. 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η Λιμνούπολη έχει εδραιώσει τη φήμη της ως ιδανικό μέρος για τέτοιου είδους διοργανώσεις. Καταρχήν, η εξαιρετική θέση της, σε ένα σημείο που ανοίγει τη διάθεση, με τον ανοιχτό της ορίζοντα και τη θέα, με το πράσινο και την αμφιθεατρική αίσθηση του τοπίου. Επίσης, η μελετημένη υποδομή του χώρου, που προσφέρει όλα τα απαραίτητα facilities για να γίνει η εκδήλωσή σας ακριβώς όπως την ονειρεύεστε. Σύγχρονος εξοπλισμός, πρότυπος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, καλαίσθητο περιβάλλον και διακόσμηση, πολύ έμπειρο προσωπικό, ευελιξία στις υπηρεσίες, ανάλογα με αυτά που απαιτεί η δική σας εκδήλωση, επαγγελματισμός και άρτια εκτέλεση.
 
Τέλος, το πλεονέκτημα μιας τόσο όμορφης και φυσικής επιλογής σε τόσο κοντινή απόσταση από την πόλη των Χανίων, προσθέτει ακόμα ένα προσόν στη Λιμνούπολη, ώστε να παραμένει πρώτη στην προτίμησή σας για τη δική σας εορταστική βραδιά.