Παιχνίδια

Παίξε μέχρι τελευταίας… σταγόνας!

Έχεις έρθει στη Λιμνούπολη; Σε περιμένουν πολλά splash ενθουσιασμού, τρέλας, ιλίγγου και γέλιου. Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση, μόλις 8 χλμ από τα Χανιά, υπάρχει μια ολόκληρη «χώρα» από συναρπαστικά νεροπαιχνίδια, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη ζέστη, τα προβλήματά σου, το χρόνο ακόμα και την ηλικία σου! Γιατί εδώ, όλοι γίνονται παιδιά!

Έχεις ξαναδεί 65 ολόκληρα στρέμματα, διαμορφωμένα ειδικά για να παίξεις με χίλιους τρόπους με το νερό; Και όχι μόνο. Στη Λιμνούπολη, μπορείς να φας, να πιεις, να ψωνίσεις, να κουραστείς απ’ το παιχνίδι και να ξεκουραστείς, να ιδρώσεις και να ξεδιψάσεις, να γελάσεις μέχρι δακρύων, να κάνεις φίλους, να παρκάρεις άνετα το αυτοκίνητό σου ακόμα και να δεις γιατρό, αν κάτι χρειαστείς. Βρίσκεσαι σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα διασκέδασης της Ελλάδας!

 Ζήσε κάθε εμπειρία, με την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Και μη φοβάσαι καθόλου! Έχουμε φροντίσει απόλυτα για την ασφάλειά σου. Τα παιχνίδια της Λιμνούπολης είναι από τα πιο σύγχρονα στον κόσμο και επιλεγμένα με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές της Disneyland. Έλα όποτε θέλεις, από το Μάϊο μέχρι και τον Οκτώβριο, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 και κάνε τώρα μπλουμ σε μια ανεπανάληπτη απόλαυση!